Malerfirma Nivå

Få malet dit træhus af en maler

Få malet dit træhus af en maler

editorial

Har du et hus hvor facaden er af træ er det nødvendigt fra tid til anden at male det. Det er også nødvendigt at gennemgå træet og evt. udskifte et par planker eller 2. En facade der jævnligt bliver gennemgået og malet vil holde sig pæn langt længere end dem hvor det ikke bliver gjort. Hvis træ ikke skal rådne er det nødvendigt at male træet. Enten med en maling eller en beskyttende olie. Det kunne f.eks. være et malerfirma i Nivå.

Er det lang tid siden at huset har fået en omgang maling eller har du lyst til at det skal have en anden farve, kan du starte med at få huset sandblæst. En sandblæsning fjerner al gammel maling, samt hvad der er af alger, skidt og snavs. Det efterlader træet rent og det vil give et langt flottere resultat. Det er dog vigtigt at huset får tid til at tørre, da der ellers er risiko for fugt og svamp. Det skal også være en sandblæsning med fint sand, da den grove kan ødelægge træværket. 

Find den helt rigtige maler

Da det ikke er underordnet hvem der maler dit hus, er det en god ide at kontakte flere malere og bede om et tilbud, i stedet for blot at ringe til den første og måske dårligste i området. Det er en god ide at bede om, at tilbudet skal indeholde hvilken type maling de benytter. En god kvalitetsmaling betyder at der kan gå flere år imellem at huset skal males, end hvis der er benyttet en af mindre god kvalitet. 

Bed også om at få referencer fra tidligere kunder og ring til dem og hør, om de har været glade og tilfredse med det de har fået lavet. Du kan også tjekke Trustpilot og se hvad der er skrevet der.