Malerfirma Roskilde

Få malet din nye bolig af et professionelt malerfirma i Roskilde

Få malet din nye bolig af et professionelt malerfirma i Roskilde

editorial

Mange huse og lejligheder af ældre dato har fået lov at forfalde indvendig igennem flere år. Dette ses tydeligt, når man som køber af en bolig skal inspicere rummene. Især vægge, lofter og indvendigt træværk vil bære tydeligt præg af årtiers daglig slid.

Malingen vil typisk være falmet, især der hvor lys indfaldet er kraftigt, som følge af solens skarpe uv lys. Partikler fra luft forurening, mados og cigaret røg vil typisk give vægge og lofter en grim, gullig nuance, som især er synlig i hjørner og kroge, og der hvor loft og væg mødes. Og det er ikke usædvanligt, at der sidder lag på lag af gammelt tapet, under hvilket pudset i bedste fald er ujævnt og hullet, i værste fald er så eroderet, at en ny oppudsning af væggen er nødvendig.

Maling af lofter og vægge samt indvendigt træværk ved professionel maler

Samtidig er det for det meste nødvendigt at give døre og dørkarme, vinduesrammer, skabe og skabslåger plus diverse fodpaneler, lister og gelændere en ordentlig omgang. Det indvendige træværk er ikke forskånet for slid – tvært imod er det særligt udsat over for slag og stød. Når du står over for at skulle istandsætte din nye, gamle bolig, skal du således være forberedt på mange timers arbejde, hvis resultatet skal være smukt og holdbart. Derfor kan det bedst betale sig at få en dygtig, erfaren maler til at udføre arbejdet.

En faglært maler, som har erfaring udi maling af private huse og lejligheder, vil være den bedst kvalificerede til at vurdere, hvad der tjener dine vægge bedst. Du vil kunne få kreative forslag og kvalificeret rådgivning fra din professionelle maler, som ydermere vil stå for hele processen – lige fra det tidskrævende forarbejde til den efterfølgende oprydning.

Få et godt tilbud på malerarbejde i høj kvalitet på malerkanonen.dk