Carl Stahl

Få lavet en serviceaftale, så du er sikker på, at dit løftegrej og kædeværk virker

Få lavet en serviceaftale, så du er sikker på, at dit løftegrej og kædeværk virker

editorial

For både løftegrej og kædeværk er det selvfølgelig afgørende, at det virker optimalt. Problemer skal helst opdages, inden de overhovedet opstår. Dermed kan du forebygge, at der sker uheld, der kan resultere i skader på enten mennesker eller ting. For at komme problemerne i forkøbet er det en god ide, at du tjener en serviceaftale på dit løftegrej og dit kædeværk. Dermed er du sikker på, at det jævnligt bliver set igennem. Dermed vil eventuel fejl eller problemer også hurtigt kunne blive opdaget og udbedret. 

En af de virksomheder, som du har mulighed for at tjene en serviceaftale hos, er carlstahl.dk. De har specialiseret sig i at udføre lovpligtige eftersyn og serviceeftersyn af løftegrej og kædeværk. Serviceeftersynene kan både være som en del af en serviceaftale eller bare et enkeltstående eftersyn, hvor de kommer ud til din virksomhed og ser på dit udstyr. De tager derfor godt hensyn til dine behov. 

Carl Stahl

Opnå en højere produktivitet med en serviceaftale 

Selvom sikkerheden selvfølgelig bør være dit vigtigste hensyn, når du tegner en serviceaftale, er der også mange andre fordele ved den. En af dem er, at du opnår en højere produktivitet. Når dit udstyr løbende bliver gennemgået, undgår du jo nedetid på grund af reparationer. Dermed kan du altså holde produktionen i gang i meget længere tid, end du ellers normalt ville kunne. 

Derudover sparer du også nogle penge på service, når du vælger en serviceaftale. I hvert fald hvis du tegner den gennem Carl Stahl. Der giver de nemlig rabat på serviceeftersyn, når du tegner en serviceaftale. Dermed sparer du altså også nogle penge. 

Du har selvfølgelig også den fordel, at du med regelmæssige sikkerhedseftersyn, er sikker på, at du altid overholder gældende lovgivning. Hos Carl Stahl har de godt styr på reglerne på området, da de også står for lovpligtige eftersyn. Dermed kan du altså være sikker på, at dit udstyr overholder reglerne.