psykolog

Få hjælp til depression hos en psykolog

Få hjælp til depression hos en psykolog

editorial

Overvejer du at gå i terapi på grund af problemer i dit privatliv eller i dit parforhold? Så bør du overvej at opsøge en autoriseret psykolog.

Individuel terapi hos en psykolog

Hvis du går og slås med tanker eller følelser som optager dig mere end de burde kan det være en god idé at snakke med en psykolog. Mange mennesker pines af generaliseret angst, lavt selvværd eller depression, og bruger megen energi på at kæmpe med negative mønstre som kan være svære at slippe ud af.

En dygtig psykolog, som tilbyder terapi på individuel basis, vil kunne hjælpe dig med at slippe ud af dette mentale fangenskab. Hos din psykolog vil du få mulighed for at vende alle de problemstillinger der tynger dig.

psykolog

Ved at sætte ord på disse kan du komme ud af dit tankespind og videre med at bearbejde de dybere liggende årsager til dette. Du vil opleve processen som utroligt frigørende, med en helt nyt perspektiv på din tilværelse og dennes fundament. Og du vil få en meget dybere indsigt i, samt en højere erkendelse af hvad der betyder noget for dig.

Få parterapi hos din psykolog

Knager det i parforholdet, og har du og din kæreste eller ægtefælle brug for en hjælpende hånd til at få det på rette kurs? Så kan en psykolog helt sikkert hjælpe.

Mange psykologer har specialiseret sig inden for parterapi og hjælper kærestepar samt ægtefolk med at genfinde det fælles fodslag. Når I går i parterapi tager I det første og afgørende skridt til at klinke skårene og genskabe forholdet i en ny og stærkere version.

Hvor kan jeg finde en autoriseret psykolog i Odense?

Hvis du er på jagt efter en dygtig autoriseret psykolog i Odense kan du finde hvad du søger hos Jens Henrik Thormann. Klik ind og læs mere på psykologpraksis-odense.dk