gulvafslibning hellerup

Få flotte og skinnende gulve med en professionel gulvafslibning i Hellerup

Få flotte og skinnende gulve med en professionel gulvafslibning i Hellerup

editorial

Er dine trægulve trætte, triste og måske endda plettede og ridsede i overfladen? Så trænger de helt sikkert til gulvservice i form af en gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Hvornår skal jeg vælge en gulvafslibning?

Det er vigtigt at du ikke ukritisk kaster dig ud i at bestille en gulvafhøvling når du vil kunne klare dig med en langt mere skånsom gulvafslibning. En tommelfinger regel er at almindelig slitage kan kommes til livs med en gulvafslibning mens mere alvorlige skader kan udbedres ved afhøvling af gulve.

Når et gulv afhøvles sker det ved hjælp af skarpe knive som er monteret på den valse med hvilken en maskine til afhøvling af gulve er udrustet. Gulvets overflade formelig skrælles af, hvilket er en temmelig voldsom og invasiv procedure. Det er de færreste gulve som tåler mere end én grundig gulvafhøvling i løbet af deres levetid. Og derfor bør du gemme denne til når det virkelig gælder.

Overfladiske skønhedspletter som for eksempel pletter fra spildte væsker, slidspor fra nedtrådt skidt, og gulnede plamager fra solfalming stikker sjældent dybere end en til to millimeter. En gulvafhøvling vil således være overkill når det handler om at få gulvet pænt og ensartet i overfladen igen, hvis der ikke er dybe revner eller buler.

Til gengæld er en gulvafslibning ganske tilstrækkelig til dette formål – og du vil virkelig blive overrasket over hvor flotte resultater du kan få ud af såden én. Dit trægulv vil blive jævnt og glat i overfladen som både vil fremstå mere ensfarvet og flere nuancer lysere end før afslibningen. Og med den rette efterbehandling kommer dit før så kedelige og triste trægulv til at stå som var det ganske nylagt.

Hvem kan hjælpe mig med en gulvafslibning i Hellerup?

Hos Gulvafslibning København kan du altid få hjælp til gulvafslibning ved professionel gulvmand – læs mere på gulvafslibning-københavn.dk