Parkeringsopsyn

Få en solid parkeringsløsning med parkeringsopsyn

Få en solid parkeringsløsning med parkeringsopsyn

editorial

Er du ansvarlig for drift og administration af parkeringspladser tilhørende en privat erhvervsejendom eller et beboelses kompleks – og er du træt at disse pladser konstant optages af biler som intet har at gøre på matriklen? Så bør du finde et parkeringsfirma som kan tilbyde dig en skræddersyet aftale om parkeringsservice.

Hvad er parkeringsservice?

Parkeringsservice er en samlet betegnelse for en række tjenester som udføres af et parkeringsselskab. Parkeringsservice har til formål at dæmme op for uvedkommende parkering på private parkeringspladser og kan afhjælpe de gener som følger med dette irriterende fænomen.

Når du får udarbejdet en aftale om parkeringsservice hos et professionelt parkeringsfirma som for eksempel UnoPark vil aftalen kun indeholde de elementer af parkeringsservice som er relevante for netop dine parkeringspladser. Derfor vil en individuel parkeringsløsning udarbejdes til dig med udgangspunkt i en grundig vurdering en vurdering af dine parkeringspladsers størrelse og beskaffenhed.

Hvornår har jeg brug for parkeringsopsyn?

Parkeringsopsyn er et af elementerne i en parkeringsløsning. Du kan have brug for parkeringsopsyn hvis du ikke har mulighed for at spærre dine parkeringspladser af og dermed udføre effektiv adgangsbegrænsning ved hjælp af eksempelvis bomme og pullerter.

Hvis UnoPark vurderer at dine parkeringspladser ikke er egnet til afspærring kan parkeringsopsyn og parkeringskontrol ved uddannede parkeringsvagter således komme på tale. Du vil med en parkeringsopsyn løsning få mulighed for at udstede parkeringstilladelser til de retmæssige ejere af de pågældende parkeringspladser, og derved øve en alternativ form for adgangskontrol.

UnoPark vil sørge for at der bliver opsat skilte som gør opmærksom på at dine parkeringspladser er omfattet af parkeringsopsyn. Dette kan i sig selv have en forebyggende effekt idet potentielle parkerings syndere vil blive gjort opmærksomme på at de risikerer en bøde. Og denne vil UnoPark også gerne hjælpe med at inddrive.

Du kan læse mere om parkeringsopsyn ved UnoParks parkeringsvagter på UnoPark.dk