Gulvafhøvling Glostrup

Få en grundig og professionel gulvafhøvling Glostrup

Få en grundig og professionel gulvafhøvling Glostrup

editorial

Trægulve, som bliver udsat for massive påvirkninger fra væde – for eksempel i forbindelse med en oversvømmelse og deraf følgende vandskade – kan slå sig meget alvorligt. Når først væde og fugt får lov at sætte sig i træværkets fibre, vil disse hurtigt begynde at svulme op. Du kan gøre dig nok så umage med at tørre gulvet – er træværket først angrebet, er skaden sket, og vil nærmest uvægerligt resultere i ujævnheder af større eller mindre grad.

Der kan ske det, at de brædder, parketter, lameller eller planker, som trægulvet består af, vil slå dybe revner, eller begynde at bulne op – eller forskyde sig i forhold til hinanden, således at der opstår deciderede niveau forskelle i det før så plane og jævne trægulv. Dette er sjældent et kønt syn – og er det ledsaget af eventuelle misfarvninger af træværket, kommer gulvet til at fremstå slidt, gammelt og grimt, uanset hvor sundt og intakt det ellers er.

Få det flotte gulv tilbage med en professionel gulvafhøvling

Skal den ensartede overflade på dit beskadigede trægulv genskabes, er det ikke tilstrækkeligt med en gulvafslibning. Det vil faktisk sjældent være muligt at gennemføre en gulvafslibning på en overflade, som er bulet og med tydelige niveau forskelle – i hvert fald ikke med et godt resultat. Her skal en mere radikal procedure i form af en gulvafhøvling til, hvor gulvets overflade nivelleres ved hjælp af en gulvafhøvling maskine.

Denne skal helst betjenes af en professionel gulvmand, hvis du ønsker at undgå yderligere skade på dit trægulv. Når gulvafhøvlingen er til ende, vil din gulvmand følge op på arbejdet med en gulvafslibning, som efterlade træværket fint og ensartet – klar til den afsluttende efterbehandling med olie, sæbe, lak, lud eller maling.

Du kan finde dygtige håndværkere på gkservice.dk – klik ind og få et super tilbud på gulvafhøvling.