skøde

Et skøde kan altid tilpasses

Et skøde kan altid tilpasses

editorial

Flere og flere mennesker tror, at et skøde et sådan et dokument, der er mejslet i sten, som der på ingen måde er muligt at ændre ved.

Her tager man fejl, for man skal mere se et skøde som et aftalepapir, som begge eller flere parter er gået med til at være med på, men som man så kan tilpasse løbende, når forholdene ændrer sig.

Og forhold de ændrer sig jo, og vi tænker ikke kun på den vanlige situation, når man har købt et hus, har fået skøde på det, og man så senere står og skal sælge boligen, hvorfor skødet så skal omdannes.

Der kan jo ske mange andre ting løbende, og det er næsten reglen end undtagelsen, at der sker noget med os mennesker i vores tilværelse, som skal rettes til – og det kan komme flere til gavn, hvis man får det ordnet med et skøde specielt.

For hvis nu, der sker en hel masse i livet for nogle parter, der involverer skødets parter, så kan det blive virkelig akavet og besværligt at få dette ændret, hvis man ikke gjorde det tids nok.

Et rigtig godt eksempel, som vi mennesker sjældent er herrer over, er, hvis der sker et dødsfald for en af parterne, der er en del af dette skøde.

Ofte indfører man i et skøde, hvad man gør ved et dødsfald, men det er ikke alle mennesker, der er vild med at gøre den slags, for så skriver man lidt under på, at man skal dø en dag, og det har man ikke lyst til – selvom det kunne være meget praktisk her.

Men det kan også være, man ender i en situation, hvor man skal overdrage netop en bolig til en anden part i familien, og så er man jo nødt til at kunne ændre skødet til.

Så ville det jo ikke være praktisk, hvis man ikke kunne ændre i skødet.

Skal du have hjælp til at ændre i skødet, så kan du få assistance her: https://eboligadvokat.dk/