Insekthotel

Et insekthotel er den perfekte gave til haveelskeren

Et insekthotel er den perfekte gave til haveelskeren

editorial

Leder du efter en gave til en, der elsker at være i sin have, er det en god ide for dig, at du overvejer et insekthotel. Det er med til at tiltrække flere gavnlige insekter til haven og kan dermed være med til at hjælpe haveelskerens arbejde på vej. 

Måske ville din første tanke til en gave til haven være, at det skulle være en plante eller et træ. Men de kræver ofte, at de bliver plantet ud på bestemte tidspunkter af året.

Hvis det ikke er det rigtige tidspunkt, kan du ende med at give haveelskeren mere arbejde – ikke mindre. Et insekthotel kan haveelskeren sætte op, når han eller hun vil. Derfor er det en langt mere fleksibel gave, der samtidig kan være til stor gavn. 

Du kan finde en række forskellige insekthoteller hos webshoppen ideshoppen.dk. Det er en stor webshop, hvor de har mange forskellige former for insekthoteller og andre former for ting til haven. Det kan for eksempel være bålfade, havemøbler og fuglehuse. Du kan dermed nemt finde andre former for udstyr til haven, hvis du ønsker at give mere end bare et insekthoteller. 

Insekthotellerne fra ideshoppen.dk kommer alle ubehandlede. Det er vigtigt, at du ikke går i gang med at behandle dem, da insekterne ikke har godt af, at træet er lakeret eller malet. Det må du derfor endelig ikke gøre, selvom det kan være sjovt for dig at sætte dit eget præg. 

Insekthotellerne er alle meget sjovt og kreativt skabt, og det kommer derfor til at se rigtig flot ud i haven. Du bør instruere den, der skal have hotellet i, at vedkommende skal hænge det i nærheden af de planter, hvor insekterne skal kunne komme til. Gerne inden for en radius af 1,5 til 2 meter. På den måde vil vedkommende få mest mulig glæde af det.