gulvafslibning priser

Er du i gang med at renovere hus?

Er du i gang med at renovere hus?

editorial

Hvis du er i gang med at renovere hus, så er du langt fra den eneste. Der er mange, der vælger at købe et hus og efterfølgende renovere det. Det kan være fordi det ikke var muligt at finde drømmehuset, det kan være en drøm om at sætte sit eget præg eller det kan være, at det var et håndværkertilbud, som du bare ikke kunne sige nej til. Uanset grunden, så går du en stor proces i møde og der er mange beslutninger, der skal træffes. Vi vil komme med nogle idéer og forslag til renoveringen, hvor vi vil lægge fokus på gulvene og væggene. 

 

1. Gemmer dine gulve på guld eller bras? 

Det er altid en af de mest spændende processer at undersøge gulvet, når man har købt et ældre hus med gulvtæpper. Det er ikke til at vide, om der ligger et fantastisk trægulv under de gamle tæpper, som blot trænger til en afslibning eller om gulvet er så ødelagt, at du er tvunget til at rive det op. Vi håber selvfølgelig på første scenarie og er det tilfældet, at dine gulve blot trænger til en afslibning, så skal du i gang med at undersøge gulvafslibning priser og finde det bedste tilbud. 

 

2. Pust nyt liv i de gamle vægge 

Der er nok ikke tvivl om, at de gamle vægge, som det mindste, trænger til en ny omgang maling. Det kan også være, at du skal i gang med at rive gammel tapet af, før du kan gå i gang med at male væggene. Uanset hvad, så betyder væggene enormt meget for helheden i dit hus, og du kan give dem lige præcis det look, som du ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænser og vi anbefaler, at du udfordrer dig selv og puster nyt liv i de gamle vægge med nogle farver.