bolig

Drømmer du om at bo i Rebild?

Drømmer du om at bo i Rebild?

editorial

Drømmer du om at flytte ud på landet? Tæt på skov og natur? Nordjylland byder på mange hyggelige og skønne byer. Én af dem er den landlige by Rebild, der er tæt beliggende på idyllisk skov og natur. Overvejer du at flytte til Rebild? Men vil du gerne leje fremfor at eje? Så skal du se nærmere på Nørresundby Boligselskab. De har mere end 3000 lejeboliger og kan også tilbyde en ledig bolig i Rebild. 

Fordele ved at bo i Rebild

Drømmer du om at flytte lidt væk fra storbyen, så er Rebild et oplagt valg. Byen er ikke kæmpestor. Den har faktisk kun lidt over 600 indbyggere. Men området er især kendt for Rebild Bakker og Rold Skov. 

Byen og området byder på mange muligheder. Det er blandt andet:

– Beliggenhed tæt på motorvejen

– Beliggenhed i idylliske og naturskønne omgivelser

– Familievenligt nærområde 

– Gode indkøbsmuligheder tæt på 

– Gode offentligt transportmuligheder – f.eks. togstation i Skørping

– Skole i Skørping, efterskole i Rebild og gymnasium i Støvring

Det er derfor et dejligt sted at leje en bolig til familien med børn. Men ligeledes oplagt til parret uden børn. Det ældre par eller den enlige, der søger lidt fred og ro i en mindre by. 

Find en ledig bolig i Rebild

Nørresundby Boligselskab har mere end 3000 boliger i hele Nordjylland. Det er er især i Aalborg området, men også i nærliggende byer som f.eks. Rebild. Alle boligforeningens afdelinger er moderne og veludførte. Her er både plads til enlige, familier, unge og ældre. 

Har du sat næsen op efter den hyggelige by Rebild? Så kan du læse meget mere om Nørresundby Boligselskab og finde en ledig bolig i Rebild. Er du ude efter en bolig i en anden by, kan du også vælge at blive skrevet på boligforeningens venteliste. Det koster kun 250 kr. at komme på ventelisten.