chanel tasker

Dine Chanel tasker må ikke veje for meget

Dine Chanel tasker må ikke veje for meget

editorial

Der findes mange forskellige størrelser af Chanel tasker, hvor de kan være store og små.

Nogle Chanel-tasker kan du finde her: https://www.cphbrandshop.dk/vare-kategori/chanel/ 

Hvis du så mener, at man mere køber sig ind i et brands historie og dermed et segment, så har du lidt ret, for der er nogle, der vil sige, at sådan en håndtaske skal være en, som der er først og fremmest praktisk at bruge, og så kan man altid tale farve og mærke bagefter.

Heldigvis går kvalitet og brand hånd i hånd her, så man både kan udstråle stil, men man kan også have en god håndtaske med sig.

Men nogle gange er det måske lidt en underdrivelse at kalde det en håndtaske, for den kan nogle gange fra Chanel være så stor, at det mere ligner en rygsæk i størrelsen, som man bærer under armen.

Det er helt fint, at man er til store tasker, men man skal bare ikke proppe dem med for meget indhold.

chanel tasker

Chanel tasken må ikke ødelægge din krop

For hvis du bærer på for meget i din håndtaske, så bliver den for tung at bære, og det behøver jo ikke være noget indhold, der fylder hele tasken, for det er jo som med den gamle talemåde, om et kilo fjer eller et kilo bly vejer mest: De vejer det samme, men det ene fylder mere end det andet.

Det virker heller ikke at skifte arm eller bruge begge to til at bære den, for udover at det sidste vil se dumt ud, så ender du bare med at ødelægge dine arme.

Du skal heller ikke tage den på ryggen, for så er det ryggen, der går ud over.

Men desuden: Vil det ikke også se pinligt ud, hvis du har så mange problemer med at bære sådan en taske, fordi den fyldt?

Den skal jo bæres med stil!