tandklinik

De skal nok tage sig godt af dig på en tandklinik (også)

De skal nok tage sig godt af dig på en tandklinik (også)

editorial

Der bliver talt rigtig meget om at have skræk for tandlæger, og så forsøger man måske også at udskyde besøget, fordi man ikke rigtig har råd til at få ordnet ens tænder, eller man forsøger at finde måder til at få finansieret den regning på. Hvilket helst gerne skal ske, inden det er for sent.

Det er nærmest en hel videnskab i sig selv at finde ud af, hvad man skal gøre for de kære eksistenser, der ikke kan holde ud at besøge en tandlæge, også selvom der måske bare lige er tale om et tjek af tænderne, og man ikke skal hen at trække dem ud.

Det er jo forståeligt nok, når man ligger der, hvor det minder om et kirurgbord, og folk er tæt på ens ansigt og har ansigtsmasker på, og man føler sig lidt i et overgreb, hvor man ikke kan se, hvad der skal ske.

Men man glemmer lidt en tandteknikker i den sammenhæng.

De tager også hånd om dig på en tandklinik som hos en tandlæge

En tandteknikker står lidt i skyggen af en tandlæge, da den første er mere populær og genkendelig, og det er da langt fra de fleste, der skal til en tandtekniker i deres liv, mens de fleste burde tage til en tandlæge i løbet af deres liv.

Derfor kan man måske opleve, at man får at vide, at man skal finde sig en tandtekniker i Kolding, fordi man skal have rettet ens tænder på plads og måske have en bøjle i.

Hvis man så i forvejen lider af tandlægeskræk, så kan man jo blive bange for, hvad dette besøg indebærer, fordi man aldrig har skelnet mellem disse to instanser.

Her skal man på ingen måde bekymre sig, for de skal nok sørge for at guide dig gennem hele processen og gøre den så smertefri som muligt.