chili con carne

Chili con carne er en nem ret, som alle i familien vil kunne lide

Chili con carne er en nem ret, som alle i familien vil kunne lide

editorial

Mangler du en lækker ret, som alle i familien vil kunne lide, er det en god ide for dig at overveje chili con carne. Du kan lave den så stærk eller mild, som medlemmerne i familien kan klare, hvilket er med til at gøre, at både børn og voksne kan spise retten. Hvis dine børn slet ikke kan lide stærk mad, kan du helt udelade chilien. 

En anden vigtig grund til, at chili con carne er god til hele familien, er, at det er muligt at kombinere den med så mange forskellige former for tilbehør. Du kan for eksempel servere den med ris til, med en salat til, med tacos og guacamole, med tortillas og på en lang række andre måder. Dermed bliver det nemt at finde noget tilbehør, som alle i familien kan lide. 

En tredje grund til, at chili con carne er en god ret for hele familien, er, at den er nem at tilberede. Hvis du ikke er vild med at bruge en masse tid på at lave mad, når du kommer hjem fra arbejde, er det en nem og hurtig ret for dig at bikse sammen. Dermed kan du hurtigt få sat maden på bordet, så dine børn kan få noget at spise. 

Endelig er der selvfølgelig også det med sundhed. Hvis du gerne vil servere en sund ret for dine børn, er det netop også en god ret at vælge. Du kan servere retten med salat, og den indeholder i sig selv bønner, hvilket er med til at gøre, at dine børn bliver mætte. 

Hvis du har fået lyst til at tilberede chili con carne nu, men du ikke lige kender en god opskrift, er det en god ide for dig, at du går ind på dk-kogebogen.dk. De har mange forskellige opskrifter, som du kan vælge imellem. Læs mere her https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/10355/chili-con-carne