brygudstyr fra albryg

Brygudstyr fra Albryg - når hjemmebryggeriet skal være helt i top

Brygudstyr fra Albryg - når hjemmebryggeriet skal være helt i top

editorial

I disse tider er det rigtig rart at have en hobby. Det er i særdeleshed en rigtig god idé at finde sig en morsom fritidsbeskæftigelse, som kan dyrkes inden for hjemmets fire vægge. Er du typen som gerne ser at din hobby giver lidt afkast, og gerne må være nem at have med at gøre, er ølbrygning helt sikkert noget for dig.

Hvis du sætter pris på lækker, velsmagende øl er det oplagt at du begynder at brygge denne hjemme i privaten. Med ølbrygning i egen bolig har du både en hobby og en nem og billig måde at fremstille din favorit drik på. Et begynder sæt til ølbrygning behøver nemlig ikke at koste spidsen af en jetjager – og det samme gør sig gældende på de nødvendige ingredienser hertil.

Dit brygudstyr vil således have tjent sig selv hjem i løbet af ganske kort tid. Og i løbet af denne tid kan du nå at lære rigtig meget om ølbrygningens ædle kunst og brygge processens mysterier.

Hvor kan jeg købe brygudstyr til nybegyndere?

Som novice inden for dette område er det vigtigt at du anskaffer det rette udstyr fra starten. Det behøver ikke at være ensbetydende med at du skal ud og erlægge en mindre formue for at få råd til dyre bryganlæg og tilbehør. Du kan nemlig sagtens nøjes med et helt basalt begynder sæt til ølbrygning fra Albryg. E

t begynder sæt består af brygspand og gærspand samt diverse tilbehør, for eksempel målebæger, brygske og hydrometer. Med til begynder sættet hører også kapsel påsætter med 100 kapsler i forskellige farver i standard ølflaske mål samt diverse udstyr og materialer til rengøring af sættet efter ølbrygning.

Du bruger dit begynder sæt sammen med en All Grain Kit eller Beer Kit som også kan købes i den online shop – læs mere på https://www.albryg.dk/brands/egon-sommer