bryganlæg

Bryg spændende og unik øl med dit eget bryganlæg

Bryg spændende og unik øl med dit eget bryganlæg

editorial

Er du vild med idéen om at brygge dit eget øl derhjemme? Så kan du med fordel indkøbe et begynder sæt til ølbrygning. Og har du større ambitioner kan det faktisk godt lade sig gøre for private at købe et lækkert bryganlæg.

Hvor finder jeg de bedste bryganlæg?

Hvis du som amatør brygmester er ude over den første fase, og dermed er begyndt at kede dig med færdigpakkede kits og begynder anlæg, er det måske på tide at du begynder at kigge dig om efter et bryganlæg.

Hos Albryg finder du et stort og varieret udvalg af semi professionelle bryganlæg fra brands så som danske Brewster Beacon, tyske Braumeister, belgiske Brew Monk og engelske Grainfather. Især sidst nævnte producent står bag nogle af de mest avancerede bryganlæg – og flere af Grainfathers bryganlæg anvendes faktisk til pilto produktion hos etablerede bryghuse og rundt omkring på mikro bryggerierne.

Det klassiske Grainfather bryganlæg kommer med glykol køler samt koniske gærtanke i rustfrit stål med super nøjagtig temperatur styring. Når du køber et Grainfather bryganlæg får du samtidig en smart controller med indbygget trådløs forbindelse og integration til en app således at du kan styre dit bryganlæg via din smartphone eller tablet. Med et bryganlæg fra Grainfather, Brew Monk, Brewster Beacon eller Braumeister er du garanteret et vellykket resultat af dit hjemmebryggeri.

Find ingredienser til ølbrygning hos Albryg

Ud over diverse udstyr til ølbrygning for begyndere og viderekomne kan du hos Albryg finde alle nødvendige ingredienser til brygning af alle typer øl – her under malt, humle, gær og sukker. Du kan vælge selv at blande din malt via den online shop og få det valset samme sted – eller du kan købe en maltmølle hos Albryg og selv klare den side af sagen. Du kan læse mere, og finde det rette brygudstyr, på albryg.dk