bananpandekager

Bananpandekager er vejen til manges hjerte

Bananpandekager er vejen til manges hjerte

editorial

Bananpandekager er i dag blevet en særdeles populær spise, og har vundet indpas i mange hjem verden over – dette gælder også de danske hjem. At bananpandekagen er blevet så populær kan til dels skyldes den nemme fremgangsmåde, der er forbundet til opskriften på bananpandekager, og dels det faktum, at bananpandekager kan spises både som morgenmad og dessert. Dét at banapandekager med fordel både kan spises som morgenmad er grundet, at de er en del mere bestandige, hvilket medvirker, at de mætter i langt højere grad end de helt klassiske dessertpandekager.

At tilføje banan til den klassiske pandekagedej giver et resultat, der leder tankerne direkte hen på de klassiske amerikanske pandekager. Ved at tilsætte bananen opnår man en helt speciel sødme, der spiller særdeles godt sammen med de andre ingredienser, der er en

del af bananpandekagen. Tilbage står man altså med en velsmagende variation af den klassiske pandekage, der kan spises med lidt bedre samvittighed.

Pandekager er som sagt en favoritspise i rigtig mange hjem – dette gælder uanset om det er den amerikanske version, eller om det er en helt anden. Med tiden har bananpandekagerne altså vundet manges hjerter. Dette medvirker også, at der bliver eksperimenteret i at lave disse i et utal af varianter. På samme tid er det også en hyggelig måde at få samlet familien på, da den enkle opskrift sikrer, at alle familiens medlemmer kan være med til at lave bananpandekager. Dette er uanset alder og talent. Med bananpandekager er du altså sikret en lækker spise, der er særdeles nem at lave.

Bananpandekager kan spises sammen med utallige slags tilbehør. Nogle foretrækker det helt klassiske tilbehør til pandekager såsom syltetøj, sukker og sirup. Hvis man i stedet ønsker den lidt sundere variation kan man skifte syltetøjet ud med sukkerfri syltetøj eller servere bananpandekagen med skyr og frisk frugt. For at opnå den optimale smagsoplevelse anbefales det at servere bananpandekagerne varme.