Altandörr

Altandøren – lad den lukke lyst ind i dit hjem

Altandøren – lad den lukke lyst ind i dit hjem

Når du er på udkig efter en ny terrassedør, er der flere faktorer, du skal overveje. En af de vigtigste er, hvor meget lys du ønsker at lukke ind i dit hjem. En enkelt dør vil f.eks. lukke mindre lys ind end en dobbeltdør. Hvis du desuden ønsker mere naturligt lys i dit hjem, skal du vælge terrassedøre med flere glaspaneler.

Hvis du er på udkig efter en løsning med lav vedligeholdelse, anbefaler vi terrassedøre i træ/aluminium fra Klarfönster.se!

Men nu er det jo ikke os, der skal bestemme, hvilke døre du skal købe. Når det er sagt, er der nogle klassiske ting, du bør overveje. Nedenfor har vi listet de vigtigste af dem.

Altandörr

Køb nye altandøre

Inden du lægger altandøre i din indkøbskurven, kan du med fordel overveje følgende:

  • Hvor meget lys vil du have i dit hjem?
  • Ønsker du udsigt til det fri?
  • Har du børn eller kæledyr, der skal kunne gå let ind og ud?
  • Bor du i et koldt klima og har du brug for døre, der er godt isolerede?
  • Hvad er dit budget?

Det er alle vigtige faktorer at overveje, når du skal vælge nye altandøre. Men i sidste ende er det op til dig at beslutte, hvilke døre der passer bedst til dit hjem!

Husk at måle op, inden du bestiller

En sidste ting, du skal huske på, er, at du skal måle åbningen, før du bestiller dine døre. På den måde kan du være sikker på, at de passer!

Men hvordan gør du det?

Du skal mål åbningens bredde og højde indefra. Læg derefter 15-20 mm til hvert mål. På den måde har du nok plads til at montere dørene og tilføje eventuelle nødvendige tætningslister.

Og husk at du med fordel kan måle på flere forskellige steder, så du sikrer dig, at målene er korrekte.