Akupunktur København

Akupunktur København - vælg den mest kompetente behandler

Akupunktur København - vælg den mest kompetente behandler

editorial

Vil du vide mere om akupunktur, og om det kan hjælpe dig med at slippe af med spændinger, smerter, allergier eller andre inflammatoriske problemer i din krop? Akupunktur er måske lige nøjagtig den form for alternativ behandling, du søger.

Hvorfor vælge akupunktur?

Der er flere gode grunde til at vælge akupunktur frem for vestlig medicinsk behandling.Det er slet ikke sikkert at du vil kunne have glæde af de konventionelle behandlinger som ofte involverer medicinering. Akupunktur er en ikke invasiv behandlings metode, som ikke involverer medicin af nogen art.

Du kan læse mere om akupunktur og lære, hvad det handler om i de følgende afsnit. Derefter kan du forhåbentlig beslutte dig for, om du vil planlægge en akupunktursession.

Hvordan foregår en behandlingssession med akupunktur?

Under en akupunktursession vil du ligge på et behageligt behandlingsbord. Akupunktøren stikker tynde nåle ind i huden på bestemte punkter på kroppen. Du kan føle en let prikkende fornemmelse, når nålene sættes ind. Når nålene er sat på plads, vil du sandsynligvis føle dig afslappet og måske endda falde i søvn.

Antallet af nåle, der anvendes under en behandling, varierer afhængigt af den tilstand, der skal behandles. Nålene bliver normalt siddende i 20 til 30 minutter, før de fjernes.

Akupunktur København

Hvilke tilstande kan behandles med akupunktur?

Akupunktur er blevet brugt i århundreder til at behandle forskellige tilstande. Det bruges oftest til at lindre smerter, men det kan også bruges til at behandle andre tilstande som f.eks:

– Allerg

– Astma

– Overfølsomhed

– Gigt

– Kroniske smerter

– Fordøjelsesproblemer

– Hovedpine

– Søvnløshed

– Stress og angst

Hvis du overvejer akupunktur til en bestemt tilstand, er det vigtigt at konsultere en kvalificeret akupunktør for at se, om det er en passende behandling for dig. Er du bosiddende i København eller Valby, eller måske på Frederiksberg, kan du finde den mest veluddannede og bedst kvalificerede akupunktør på hjemmesiden aku-punkturklinik.dk.