caps

Hvordan finder du den helt perfekte hue?

Hvordan finder du den helt perfekte hue?

editorial

Går du og drømmer om at finde den helt perfekt hue? Det kan være til vinterhalvåret eller måske en der stadig kan bruges, når de lunere grader begynder at komme. Så læs gerne med her. 

Tips til at finde den perfekte hue 

Hvad vil være prikken over i’et til din stil? 

Først og fremmest så er den perfekte hue naturligvis en, som også passer til lige præcis dig og din stil. Du kan derfor forholde dig til, hvilket tøj din kommende hue vil passe til. For det er altid et stort plus, hvis du kan tage den på med det samme til noget, du allerede har i skabet derhjemme. For så er chancerne størst for, at du kommer til at bruge den. 

caps

Se billeder af huen på 

Et andet tip er også, at du ser billeder af huen på. For der kan være forskel på at se et enkelt produktbillede af en hue og så til, hvordan den ser ud, når den kommer på. Der kan både være billeder af se på webshoppen eller på deres sociale medier. 

Følg webshoppens størrelsesguide

Noget der er utrolig essentielt er, at du følger webshoppens størrelsesguide, når du klikker en hue hjem. For den perfekte hue vil selvfølgelig altid være den, som også passer dig helt, som den skal. Du kan med fordel se, om der på webshoppen er skrevet hvilken størrelse, som modellen har på. 

Tag et kig på high5shop.se 

Et sidste tip er, at du tager et kig på high5shop.se. For de er om nogen en webshop, som har et bredt udvalg af huer, caps m.m. Du kan derfor også sætte forventningerne ekstra højt, når du vælger at finde din næste hue herfra. De har desuden også huer fra mange forskellige brands, og selvfølgelig huer som passer til mange forskellige stile og aldersgrupper.