Koldemaljering af badekar

3 måder du kan renovere dit badeværelse på budget

3 måder du kan renovere dit badeværelse på budget

editorial

Hvis du gerne vil have renoveret dit badeværelse, men du har et temmelig stramt budget, så er der hjælp at finde. Et badeværelse er et vigtigt rum, og det er derfor essentielt, at det fungerer optimalt. Selvom du ikke har midlerne til at investere i et helt nyt badeværelse, så er der billige løsninger, der kan give dig samme resultater som et nyt. Læs med her, og lad dig inspirere. 

 

1. Pladsbesparende funktioner

Der findes nogle pladsbesparende funktioner på markedet i dag, og de koster dig ikke ret meget. Hvis du har et mindre badeværelse, kan det blive nødvendigt for dig, at du finder pladsbesparende løsninger. Hvis du har et badekar, kan du installere en brusefunktion til badekarret, i stedet for at have begge ting. Det vil ikke kun spare plads, men det vil også være nemt at vedligeholde og holde rent.

Der findes også særlige løsninger til mindre badeværelser, som omfatter indbyggede spejlskabe eller endda små håndvaske, der stadigvæk kan give dig et pænt badeværelse.

 

 

2. Udskift slidte vandhaner med nye

Hvis dit badeværelse har et klassisk præg, kan du overveje at udskifte vandhanerne. Hvis du vil have noget mere moderne, kan du vælge vandhaner, der har mere vandbesparende funktioner. Det kan hjælpe dig med vandregningen og det er også bedre for miljøet. Det koster faktisk ikke så meget at få installeret en ny vandhane. Hvis du er i tvivl, så kan du også henvende dig til forhandlere af badeværelsemøbler. Så kan de rådgive dig til den mest fornuftige løsning, uden det sprænger dit budget

 

3. Opgrader badekarret

Hvis du har et badekar, som du egentlig er glad for, men synes ser lidt slidt ud, så kan du få re-emaljeret dit badekar. Med denne behandling kan du få fjernet den gamle emalje, og få det erstattet med en ny. Det koster ikke alverden, eller det er noget billigere end et helt nyt badekar.